Jídelníček

Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla

 

 

Pondělí 21.9.

Zelná polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Vepřová pečeně na česneku, špenát, brambor (alergeny: pšeničná mouka, vejce,
mléko)

 

Úterý 22.9.

Hovězí vývar s játrovou zavářkou (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Kuřecí plátek s demi glase, rýže, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce, celer)

 

Středa 23.9.

Fazolová polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Pečený losos s bramborovou kaší, obloha (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)

 

Čtvrtek 24.9.

Gulášová polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Špagety s kuřecím masem a bylinkovým pestem (alergeny: vejce, mouka)

 

Pátek 25.9.

Brokolicový krém (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)
Koprová omáčka s vejcem, houskový knedlík (alergeny: pšeničná mouka, mléko,
vejce)

 

Napsat komentář