Jídelníček

Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla

 

 

Pondělí 2.11.

Zelná polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Vepřová pečeně na česneku, špenát, brambor (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)

Úterý 3.11.

Hovězí vývar s játrovou zavářkou (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Kuřecí plátek s demi glase, rýže, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce, celer)

Středa 4.11.

Fazolová polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Smažený řízeček, vařený brambor, okurka (alergeny: pšeničná mouka, mléko)

Čtvrtek 5.11.

Gulášová polévka s chlebem (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Špagety s bylinkovým pestem a sýrem – bez masa (alergeny: pšeničná mouka, ořechy, mléko)

Pátek 6.11.

Brokolicový krém (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)
Vepřové nudličky na paprice, těstovina (alergeny: pšeničná mouka, mléko)

Napsat komentář