Jídelníček

Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla.

PONDĚLÍ 17. 3.
Rajčatová polévka s těstovinovou rýží (alergeny: celer, pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka) i bezlaktózová
Vepřové maso na pepři s rýží (alergeny: pšeničná mouka)

ÚTERÝ 18. 3.
Slepičí vývar s abecedou (alergeny: mouka pšeničná, celer)
Fusilli s bylinkovým pestem a kuřecím masem, ovoce (alergeny: mouka pšeničná, mléko)

STŘEDA 19. 3.
Brokolicová krémová (alergeny: celer, celozrnná špaldová mouka, mléko)
Kuřecí přírodní plátek s bramborovou kaší, zelný dvoubarevný salátek (alergeny: mléko)

ČTVRTEK 20. 3.
Barevná zeleninová polévka (nudličky) s kuskusem (alergeny: kuskus, celer)
Krůtí gulášek s rýží (alergeny: pšeničná mouka) i bezlaktózová

PÁTEK 21. 3.
Hovězí vývar
Čočka na kyselo s vejcem a kyselou okurkou (alergeny: pšeničná mouka, vejce)

PONDĚLÍ 24. 3.
Hráškový krém (alergeny: celer, celozrnná špaldová mouka, mléko)
Lašské vepřové maso s rýží (alergeny: mléko, pšeničná mouka)

ÚTERÝ 25. 3.
Krémová polévka z tresky (alergeny: špaldová celozrnná mouka, mléko, celer, treska)
Kuřecí steak s pečenými brambory a jogurtový dip, ovoce (alergeny: mléko)

STŘEDA 26. 3.
Mrkvová krémová s kari a vločkou (alergeny: špaldová celozrnná mouka, celer, mléko)
Zapečené těstoviny se šunkou a kyselou okurkou (alergeny: mléko, vejce, pšeničná mouka)

ČTVRTEK 27. 3.
Gulášová (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)
Treska na bylinkách s bramborovou kaší, mrkvový salátek (alergeny: mléko, treska)

PÁTEK 28. 3.
Cibulová polévka s chlebovými krutony (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Buchtičky s vanilkovým krémem, mléko (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)

Napsat komentář