Jídelníček

Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla z čerstvých surovin.

 

 

Pondělí 11.11.
Květákový krém (alergeny: pšeničná mouka, celer)

Vepřové na kmíně , brambor (alergeny: pšeničná mouka)
Úterý 12.11.
Kuřecí vývar s abacedou (alergeny: pšeničná mouka, celer)

Těstoviny s lososem a smetanou, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)

Středa 13.11.
Čočková polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)

Kuřecí kari, rýže (alergeny: mléko, kokos)
Čtvrtek 14.11.
Jemný mrkvový krém (alergeny: pšeničná mouka, mléko)

Francouzské brambory (zeleninové) s okurkou (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)

Pátek 15.11.
Zeleninový vývar s krupičkou (alergeny: celer, pšeničná mouka)

Kuřecí prsa na myslivecký způsob, rýže, ovoce (alergeny: mléko, pšeničná mouka)

 

Pondělí 18.11.
Zelná polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)

Smažené rybí prsty, bramborová kaše, obloha (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)
Úterý 19.11.
Hovězí vývar s játrovou zavářkou (alergeny: pšeničná mouka, celer)

Kuřecí na paprice s těstovinou , ovoce(alergeny: pšeničná mouka, mléko )
Středa 20. 11.
Fazolová polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)

Frankfurtská s rýží (vepřová pečeně), domáci pribináček (alergeny: mléko, pšeničná mouka)

Čtvrtek 21.11.
Gulášová polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)

Špagety s kuřecím masem a bylinkovým pestem, ovoce (alergeny: vejce, mouka)

 

Pátek 22.11.
Dýňový krém se zázvorem (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)

Čočka s plátkem šunky a okurkou (alergeny: pšeničná mouka)

 

Napsat komentář