Jídelníček

Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla.

STŘEDA 12. 6.

Zelná polévka s brambory (alergeny: pšeničná mouka, mléko, celer)

Těstoviny s kuřecím masem a brokolicí, mléko, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, mléko)

ČTVRTEK 13. 6.

Květákový krém s krutony (alergeny: vejce, celer, pšeničná mouka)

Kuřecí gyros s vařenými brambory a okurkovými tzatziky (alergeny: mléko, hořčice, vejce)

PÁTEK 14. 6.

Česneková s vejcem a brambory (alergeny: vejce, celer) bezlepková i bezlaktózová

Špagety bolognese sypané sýrem (alergeny: pšeničná mouka, mléko)

PONDĚLÍ 17. 6.
Rajčatová polévka s těstovinovou rýží (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Malinové knedlíčky s tvarohem, cukrem a máslíčkem, mléko (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)

ÚTERÝ 18. 6.
Slepičí vývar s abecedou (alergeny: mouka pšeničná, celer)
Vepřové maso na pepři s rýží, ovoce (alergeny: mouka pšeničná)

STŘEDA 19. 6.
Brokolicová krémová (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)
Penne All´Amatraciana, sypané sýrem (alergeny: mouka pšeničná, mléko)

ČTVRTEK 20. 6.
Barevná zeleninová polévka s kuskusem (alergeny: kuskus – mouka, celer)
Vepřový přírodní plátek s bramborovou kaší, mrkvový salátek (alergeny: mléko)

PÁTEK 21. 6.
Hrstková polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Hovězí svíčková pečeně s houskovým knedlíkem, brusinky (alergeny: pšeničná mouka, celer, mléko, hořčice, vejce)

Napsat komentář