Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdrává a moderní jídla
ČTVRTEK 23.3.
Lososová krémová polévka (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko, losos)
Pomalu pečené vepřové s povidlovým glazé a bramborovou kaší, ovoce (alergeny: mléko)
PÁTEK 24.3.
Cibulačka s chlebovými krutony (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Masové kuličky v rajčatové omáčce , těstoviny (alergeny: mléko, vejce, mouka pšeničná, celer)
PONDĚLÍ 27.3.
Indická polévka s červenou čočkou (alergeny: celer, pšeničná mouka, čočka )
Plněné bramborové knedlíky se zelím (alergeny: pšeničná mouka, vejce)
ÚTERÝ 28.3.
Hovězí vývar s nudlemi (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Kuřecí na pórku s rýží, ovoce (alergeny: sója)
STŘEDA 29.3.
Kulajda (alergeny: celer, pšeničná mouka, vejce, mléko )
Čevapčiči s vařenými brambory a zelným salátkem (alergeny: mouka, vejce)
ČTVRTEK 30.3.
Celerová krémová s krutony (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)
Penne All´Amatraciana se sýrem (alergeny: pšeničná mouka, mléko)
PÁTEK 31.3.
Kuřecí vývar s nudličkami (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky (alergeny: mléko, celer, vejce, mouka hořčice)