Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla
PONDĚLÍ 2. 10.
Rajčatová polévka s těstovinovou rýží (alergeny: pšeničná mouka, celer )
Halušky se zelím (alergeny: pšeničná mouka, vejce)
ÚTERÝ 3.10.
Slepičí vývar s abecedou (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Hovězí maso po makedonsku s rýží, ovoce (alergeny: mouka pšeničná)
STŘEDA 4.10.
Brokolicová krémová (alergeny: mouka pšeničná, mléko, celer)
Sekaná pečeně s vařenými petrželkovými brambory a zelný salátek (alergeny: mouka, vejce)
ČTVRTEK 5.10.
Barevná zeleninová polévka s kuskusem (alergeny: kuskus-mouka , celer)
Špagety carbonara, mléko (alergeny: mléko, pšeničná mouka, vejce)
PÁTEK 6.10.
Hrstková (alergeny: celer, pšeničná mouka, luštěniny) Bezlaktózová i Bezlepková- nezahuštěná
Kuřecí maso pečené na másle a cibuli, rýže, ovoce (alergeny: mléko) Bezlepková