Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla.
PONDĚLÍ 7. 10.
Cizrnová polévka s brambory (alergeny: celer) Bezlaktózová i bezlepková
Plněné bramborové knedlíky se zelím a cibulkou (alergeny: vejce, pšeničná
mouka)
ÚTERÝ 8. 10.
Hovězí vývar s nudlemi (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Kuřecí steak s vařenými brambory, zelný salátek s mrkvičkou (alergeny: -)
STŘEDA 9. 10.
Hrachová polévka se smaženým hráškem (alergeny: celer, pšeničná
mouka)
Fusilli s omáčkou z pečené zeleniny sypané sýrem (alergeny: pšeničná mouka, mléko, celer)
ČTVRTEK 10. 10.
Lososový krém (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko, losos)
Pomalu pečené vepřové s povidlovým glazé s bramborovou kaší, ovoce
(alergeny: mléko)
PÁTEK 11. 10.
Cibulačka s chlebovými krutony (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Chilli con carne s rýží (ZŠ a SŠ kukuřičné chipsy a pažitkový dip) (alergeny:
mouka kukuřičná, mléko)
PONDĚLÍ 14. 10.
Indická polévka s červenou čočkou (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Vepřové maso dušené v mrkvi s vařenými brambory (alergeny: pšeničná mouka, mléko)
ÚTERÝ 15. 10.
Hovězí vývar s nudlemi (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Kuřecí na pórku s rýží, ovoce (alergeny: sója, mouka pšeničná)
STŘEDA 16. 10.
Kulajda (alergeny: celer, pšeničná mouka, vejce, mléko, houby)
Špagety carbonara, mléko (alergeny: vejce, pšeničná mouka, mléko)
ČTVRTEK 17. 10.
Dýňová krémová s krutony (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)
Treska po mlynářsku s bramborovou kaší a mrkvovým salátkem (alergeny:
pšeničná mouka, vejce, treska)
PÁTEK 18. 10.
Kuřecí vývar s nudličkami (alergeny: celer, pšeničná mouka) Bezlaktózová
Koprová omáčka s vejcem a s houskovým knedlíkem (alergeny: mouka, vejce, mléko, celer)
PONDĚLÍ 21. 10.
Frankfurtská polévka (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)
Bramborové strapačky s mákem, máslem a cukrem, mléko (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)
ÚTERÝ 22. 10.
Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Vepřové plovdivské maso s rýží, ovoce (alergeny: pšeničná mouka)
STŘEDA 23. 10.
Fazolová (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Mrkvové karbanátky s bramborovou kaší, jogurtový dip (alergeny: pšeničná mouka,mléko, vejce)
ČTVRTEK 24. 10.
Bramboračka (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)
Kuřecí fajitas s rýží (alergeny: -)
PÁTEK 25. 10.
Hovězí vývar se zeleninou a tarhuňou (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Vepřový gyros s vařenými brambory a tzatziky (alergeny: vejce, mléko)