Jídelníček

  1. Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla

 

Pondělí 30.3.

Květákový krém (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Těstoviny s omáčkou Bolognese (alergeny: pšeničná mouka)

Úterý 31.3.

Kuřecí vývar s abecedou (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Karbanátek, vařené brambory, obloha (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)

Středa 1.4.

Čočková polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Kuřecí kari s rýží, ovoce (alergeny: mléko, kokos)

Čtvrtek 2.4.

Kmínová s vejcem (alergeny: vejce)
Francouzské brambory s okurkou (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)

Pátek 3.4.

Hovězí vývar s nudlemi (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Svíčková na smetaně, houskový knedlík (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)

 

Pondělí 6.4.

Zelná polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Vepřová pečeně na česneku, špenát, bram. knedlík (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)

 

Úterý 7.4.

Hovězí vývar s játrovou zavářkou (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Kuřecí steak s parmazánovou krustou, rýže, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce,
celer)

 

Středa 8.4.

Fazolová polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Plněný paprikový lusk, houskový knedlík (alergeny: pšeničná mouka, vejce)

 

Čtvrtek 9.4.

Gulášová polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)
Špagety s kuřecím masem a bylinkovým pestem (alergeny: pšeničná mouka, ořechy)

 

Pátek 10.4.

státní svátek – Velikonoce

Napsat komentář