Jídelníček

Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla z čerstvých surovin.

 

PONDĚLÍ 27.1.
.

Gulášová polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)

ÚTERÝ 28.1.
Kuřecí vývar s nudlemi (alergeny: pšeničná mouka, celer)

Pečená sekaná, vařené brambory, obloha (alergeny: pšeničná mouka, mléko)

STŘEDA 29.1.
Čočková polévka (alergeny: pšeničná mouka, celer)

Zapečené těstoviny se zeleninou, kyselá okurka (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)
ČTVRTEK 30.1.
Kulajda (alergeny: mléko, celer, pšeničná mouka)

Kuřecí maso pečené na másle a cibulí, rýže, ovoce (alergeny: mléko)
PÁTEK 31.1.
Kukuřičná krémová polévka (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)

Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)

 

Napsat komentář