Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla.
PONDĚLÍ 31. 3.
Cizrnová polévka s brambory (alergeny: celer) Bezlaktózová i bezlepková
Plněné bramborové knedlíky se zelím a cibulkou (alergeny: vejce, pšeničná mouka)
ÚTERÝ 1. 4.
Hovězí vývar s nudlemi (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Kuřecí steak s vařenými brambory, zelný salátek s mrkvičkou (alergeny: -)
STŘEDA 2. 4.
Lososový krém (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko, losos)
Špagety s omáčkou Bolognese sypané sýrem (alergeny: pšeničná mouka, mléko, celer)
ČTVRTEK 3. 4.
Hrachová polévka se smaženým hráškem (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Pečená vepřová kotletka s povidlovým glazé, bramborová kaše, ovoce (alergeny: mléko)
PÁTEK 4. 4.
Halászlé (Maďarská rybí polévka) (alergeny: celer, pšeničná mouka, ryba)
Chilli con carne s rýží – nepálivé (alergeny: -) pro ZŠ a SŠ kukuřičné chipsy a pažitkový dip (alergeny: mouka kukuřičná, mléko)
PONDĚLÍ 14. 4.
Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Malinové knedlíčky z bramborového těsta s tvarohem, máslem a cukrem, mléko (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)
ÚTERÝ 15. 4.
Frankfurtská polévka (alergeny: celer, pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, mléko)
Pečené kuřecí stehýnko s rýží, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, mléko)
STŘEDA 16. 4.
Fazolová (alergeny: pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, celer)
Masové kuličky v rajčatové omáčce s těstovinami (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)
ČTVRTEK 17. 4.
Bramboračka (alergeny: celer, pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, mléko)
Kuřecí řízečky s bramborovou kaší (alergeny: vejce, mléko, pšeničná mouka)
PÁTEK 18.4. Velký pátek – svátek (zavřeno)