Jídelníček

Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla.

PONDĚLÍ 31. 3.
Cizrnová polévka s brambory (alergeny: celer) Bezlaktózová i bezlepková
Plněné bramborové knedlíky se zelím a cibulkou (alergeny: vejce, pšeničná mouka)

ÚTERÝ 1. 4.
Hovězí vývar s nudlemi (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Kuřecí steak s vařenými brambory, zelný salátek s mrkvičkou (alergeny: -)

STŘEDA 2. 4.
Lososový krém (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko, losos)
Špagety s omáčkou Bolognese sypané sýrem (alergeny: pšeničná mouka, mléko, celer)

ČTVRTEK 3. 4.
Hrachová polévka se smaženým hráškem (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Pečená vepřová kotletka s povidlovým glazé, bramborová kaše, ovoce (alergeny: mléko)

PÁTEK 4. 4.
Halászlé (Maďarská rybí polévka) (alergeny: celer, pšeničná mouka, ryba)
Chilli con carne s rýží – nepálivé (alergeny: -) pro ZŠ a SŠ kukuřičné chipsy a pažitkový dip (alergeny: mouka kukuřičná, mléko)

PONDĚLÍ 14. 4.
Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Malinové knedlíčky z bramborového těsta s tvarohem, máslem a cukrem, mléko (alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko)

ÚTERÝ 15. 4.
Frankfurtská polévka (alergeny: celer, pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, mléko)
Pečené kuřecí stehýnko s rýží, ovoce (alergeny: pšeničná mouka, mléko)

STŘEDA 16. 4.
Fazolová (alergeny: pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, celer)
Masové kuličky v rajčatové omáčce s těstovinami (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)

ČTVRTEK 17. 4. 
Bramboračka (alergeny: celer, pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, mléko)
Kuřecí řízečky s bramborovou kaší (alergeny: vejce, mléko, pšeničná mouka)

PÁTEK 18.4. Velký pátek – svátek (zavřeno)

Napsat komentář