Jídla odebíráme od dodavatele Fort Roxy, což je mladý a motivovaný kolektiv, který chce dětem připravovat v rámci školního stravování pestrá, zdravá a moderní jídla.
PONDĚLÍ 12.5.
Cizrnová polévka s brambory (alergeny: celer) Bezlaktózová i bezlepková
Bramborové strapačky s cukrem a mákem, zalité máslem, mléko (alergeny: vejce, pšeničná mouka, mléko)
ÚTERÝ 13.5.
Hovězí vývar s nudlemi (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Kuřecí steak s vařenými brambory, zelný salátek s mrkvičkou (alergeny: -)
STŘEDA 14.5.
Lososový krém (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko, losos)
Špagety s omáčkou bolognese sypané sýrem (alergeny: pšeničná mouka, mléko, celer)
ČTVRTEK 15.5.
Hrachová polévka se smaženým hráškem (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Pečená vepřová kotletka s povidlovým glazé, bramborová kaše, ovoce (alergeny: mléko)
PÁTEK 16.5.
Halászlé (Maďarská rybí polévka) (alergeny: celer, pšeničná mouka, sladkovodní ryba)
Vegetariánské chilli con carne s rýží – nepálivé (alergeny: -)
PONDĚLÍ 19. 5.
Indická polévka s červenou čočkou (alergeny: celer) i Bezlaktózová
Pečené rybí prsty s bramborovou kaší (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce, treska)
ÚTERÝ 20. 5.
Hovězí vývar s nudlemi (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Fazolový guláš s rýží (alergeny: mouka pšeničná)
STŘEDA 21. 5.
Kulajda (alergeny: celer, pšeničná mouka, vejce, mléko, houby)
Penne all´Amatriciana se sýrem (alergeny: pšeničná mouka, mléko)
ČTVRTEK 22. 5.
Dýňová krémová s krutony (alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)
Vepřová kotleta s bramborovo-mrkvovým pyré a Coleslaw salátkem (alergeny: vejce, mléko)
PÁTEK 23. 5.
Slepičí vývar se zeleninou a nudličkami (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Svíčková omáčka s plátkem hovězího masa a houskovým knedlíkem, brusinky, ovoce (alergeny:pšeničná mouka, vejce, mléko, celer)
PONDĚLÍ 26. 5.
Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Kynuté ovocné knedlíky s tvarohem, máslem a cukrem, mléko (alergeny: pšeničná mouka,vejce, mléko)
ÚTERÝ 27. 5.
Frankfurtská polévka (alergeny: celer, pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, mléko)
Vepřové plovdivské maso s kolínky (alergeny: pšeničná mouka)
STŘEDA 28. 5.
Fazolová (alergeny: pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, celer)
Lososové karbanátky s bramborovou kaší (alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce, losos,pangasius)
ČTVRTEK 29. 5.
Bramboračka (alergeny: celer, pšeničná mouka, špaldová celozrnná mouka, mléko)
Kuřecí fajitas s rýží, ovoce (alergeny: -)
PÁTEK 30. 5.
Hovězí vývar se zeleninou a tarhuňou (alergeny: celer, pšeničná mouka)
Vepřový gyros s vařenými brambory a tzatziky (alergeny: vejce, mléko, mouka)